O Zralém víně

Míra Kapoun na vinici pod Svatým kopečkem

Projeli jsme vinařské oblasti křížem krážem. Prošli si vinohrady, podívali jsme se do sklípků a poznali charakter lidí, kteří víno tvoří, protože i ten se nakonec otiskne v konečném výsledku jejich poctivé práce. Ometli jsme pavučiny archivních vín a přechutnali vína mladá a svěží a to všechno jenom pro to, abychom pro vás našli to nejlepší, co jednotlivé vinařské oblasti nabízí. Oslovili jsme několik zajímavých, rodinných, nebál bych se říct butikových, vinařství, která mají šetrný přístup k vínu a k vinici, ale současně se nebojí experimentovat při školení vína. Vinařství, která nabízejí zajímavá vína a zároveň si svou kvalitu dokáží dlouhodobě obhájit.

Vyberte si z pohodlí domova vína, které se budou hodit k vašim pokrmům, nebo poslouží ke zpříjemnění chvil s vašimi přáteli. Až si k nim přičichnete, zkuste nasát, spolu s vůní vína i jednotlivé příběhy, které vytvořily výsledný dojem. Příběhy vinařských rodin, které své práci rozumí, používají současné postupy při výrobě vína a zároveň ctí tradice svých předků. Protože právě oni kdysi pravili, že dobré víno tvoří dobrou krev, dobrá krev je předpokladem dobré nálady, dobrá nálada přináší dobré myšlenky, dobré myšlenky dávají vzniknout dobrým skutkům, dobré skutky dělají člověka člověkem. Tak ať se vám ta vína líbí.

Využijte našich služeb.

FB_IMG_1481836498112

Míra Kapoun - ZraléVíno.cz
Doprovázíme víno na cestě z vinice až k vašim srdcím...

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.