Nový vinařský showroom

WERK

 

Dnes otevíráme nový vinařský showroom,

předváděcí místo, kde si všechna naše vina, více než 70 druhů, můžete prohlédnout, vybrat a zakoupit.

Komu nevyhovuje výběr vín pomocí internetu, může si je po předchozí telefonické rezervaci vybrat přímo u nás v budově Werk v ulici Mrštíkova 399/2a v Liberci a to za internetové ceny.


 Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes je to přesně půl roku, co jsme se rozhodli realizovat myšlenku pomoci vínům na cestě z vinice, až k vašim srdcím. Projeli jsme vinařské oblasti křížem krážem. Prošli si vinohrady, podívali jsme se do sklípků. Poznali jsme charakter lidí, kteří „tvoří“ víno, protože i ten se nakonec otiskne v konečném výsledku jejich poctivé práce.

Naším cílem bylo najít zajímavá, rodinná, nebáli bychom se říci butiková vinařství, která mají šetrný přístup k vínu a k vinici, ale současně se nebojí experimentovat při školení vína. Tato vinařství, nabízejí zajímavá vína a zároveň si svou kvalitu dovedou dlouhodobě obhájit.

Sklad

V současné době nabízíme vína šesti moravských vinařů a jednoho vinaře z rakouské oblasti Weinviertel v Dolním Rakousku. Jejich úspěchy oceňují nejen nezávislí someliéři a degustátoři na tuzemských a zahraničních výstavách, ale především vy, naši přátelé a zákazníci. Vážíme si a pozorně posloucháme vaše názory a jsme moc rádi za to, když nám zůstáváte při výběru vína věrní.

Naši kamarádi Filip Mlýnek a Jindra Kadrnka vás na dvou řízených degustacích provedli zákulisím pěstování a šlechtění vína. Věříme, že jste se dobře bavili a zase trochu lépe poznali, co se vlastně v každé otevřené lahvi ukrývá. Vůně, chuť, ale také jedinečný a nezaměnitelný příběh. Měli jste možnost poznat, jaké úsilí odliší ty dobré od těch nejlepších.

Dalším krokem by měl být náš nový vinařský showroom, který by vám měl usnadnit výběr vína zase trochu jinou formou a snad pomoci těm, kteří ocení spíše osobní výběr před internetovou nabídkou.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Werk_maly