Jsme tu díky vám již 7 let

Krásný adventní čas milí přátelé vína

 Včera 5. prosince jsme si připomněli 7 let od založení našeho eshopu ZraléVíno.cz, kde se snažíme nabízet vám to nejlepší z moravských i rakouských vinic. Za tu dobu jsme pro vás vybrali stovky skvělých vín, která jsme vám doručili do celé České republiky i do zahraničí. Jsme rádi, že jste s námi a že si užíváte naše vína stejně jako my.

7ZV

Rádi bychom vám poděkovali za vaši přízeň, důvěru a podporu, kterou nám projevujete. Bez vás by naše práce neměla smysl. Díky vám můžeme dělat to, co nás baví a naplňuje - šířit radost z vína.

Rádi bychom vám představili alespoň některé z našich vinařů, kteří nás zásobují svými lahodnými výtvory:

 

  • Vinařství Kadrnka z Březí u Mikulova, které je držitelem titulu Vinařství roku 2022. Toto rodinné vinařství se zaměřuje na ryzlinky, veltlíny a červené odrůdy, které kvasí a zrají v betonových vajíčkách nebo v sudech. Vína Jindry Kadrnky jsou svěží, ovocná, minerální a komplexní.
  • Vinařství Filip Mlýnek z Dolních Dunajovic, které je vedené Filipem Mlýnkem, enologem roku 2014. Toto vinařství se specializuje na vína, která jsou vyráběna téměř výhradně z vlastních hroznů z unikátní národní přírodní památky Dunajovické kopce. Vína Filipa Mlýnka jsou šťavnatá, aromatická a vyvážená.
  • Vinařství Volařík z Mikulova, které je jedním z nejúspěšnějších vinařství v České republice. Toto vinařství obhospodařuje 80 ha vinic v Mikulovské podoblasti, z toho 4,2 ha v režimu ekologického zemědělství. Vinařství Volařík produkuje vína, která získala mnoho ocenění v prestižních soutěžích doma i v zahraničí. Vína týmu pana Volaříka jsou plná, vrstevnatá, elegantní a expresivní.
  • Vinařství Tichý z Dolních Dunajovic, které je rodinným vinařstvím se staletou tradicí. Toto vinařství se soustředí na pěstování odrůd jako ryzlink vlašský, ryzlink rýnský a veltlínské zelené na vyhlášených viničních tratích Mikulovské podoblasti, jako jsou Liščí vrch, Plotny, Dunajovský kopec a další. Vína Luboše a Klárky Tichých odrážejí terroir této oblasti a patří k nejlepším na Moravě.
  • Vinařství Ilias z Pavlova, které je rodinným vinařstvím zaměřeným na výrobu biovín, která jsou vyráběna téměř výlučně z vlastních hroznů vypěstovaných na svazích pálavských kopců. Toto vinařství je vedené Georgiosem Iliasem, který má k vínu vášeň, respekt a znalost. Vína Jirky Iliase jsou čistá, harmonická, ovocná a osobitá.
  • Vinařství No. 44 z Dolních Dunajovic, které je malým a mladým vinařstvím, za kterým stojí Eliška, která zatím jako jediná žena u nás získala ocenění enolog roku, a Marek. Tito dva nadšenci se vínem živí i baví, a proto vytvořili toto piďi vinařství, které vyrábí limitované šarže vín. Vinařství No. 44 vlastní 0,5 ha vinice v Dolních Dunajovicích, kde pěstují ryzlink vlašský, veltlínské zelené a frankovku. Vína No. 44 jsou zábavná, svěží, zdravá a lahodná.
  • Vinařství Václav z Hustopečí, které je malým rodinným vinařstvím se sídlem v historickém sklepě z 18. století. Toto vinařství se zaměřuje na produkci limitovaných šarží vín z vlastních vinic v obci Kurdějov. Vinařství Václav sází na jedinečnost poloh vinic a terroir. Vína z vinařství Václav jsou bohatá, vyvážená, elegantní a charakterní.
  • Vinařství Neustifter z Poysdorfu v dolnorakouské oblasti Weinviertel, které existuje již od roku 1930. Toto vinařství vedou manželé Karl a Brigitta Neustifterovi, kteří se věnují láskyplné péči o vinnou révu a práci na vinohradech. „Přirozenost vína přenášíme do každé lahve,“ vysvětluje Karl Neustifter svůj přístup k vinařství. Vinařství Neustifter se zaměřuje na veltlínské zelené, rulandské bílé, ryzlink rýnský a červené odrůdy. Vína Neustifter jsou čistá, suchá a s nezaměnitelnými vlastnostmi.
  • Vinařství Taubenschuss z Poysdorfu v dolnorakouské oblasti Weinviertel, které existuje již od roku 1928. Toto vinařství je vedené Norbertem a Marií Taubenschussovými, kteří se věnují tradiční a ekologické výrobě vín. „Naše vína jsou výsledkem naší lásky k přírodě, naší péče o vinice a naší vášně k vinařství,“ říká Norbert Taubenschuss. Vinařství Taubenschuss se zaměřuje na veltlínské zelené, rulandské bílé, ryzlink rýnský a červené odrůdy. Vína Taubenschuss jsou ovocná, aromatická, suchá a s typickou kořenitostí.

 

Děkujeme také vám, našim zákazníkům, za to, že nás podporujete a že si vybíráte naše vína. Doufáme, že vás budou i nadále těšit a že si je budete užívat s rodinou, přáteli nebo jen tak sami. Přejeme vám krásné vánoční svátky hodně zdraví, štěstí a dobré nálady.

A hlavně - nezapomínejte pít víno!

 

S láskou a vděčností

Míra Kapoun a tým ZraléVíno.cz

 

Jako poděkování za vaši věrnost a spolupráci vám nabízíme

slevový kupon na naše vína. Stačí zadat kód 7rZRLVN při objednávce a dostanete 5% slevu na celý nákup. Tato akce platí do soboty 9. prosince roku 2023, tak neváhejte a využijte ji. Těšíme se na vaše objednávky a přejeme vám dobrou chuť k vínům od nás.