Pro vyzrálé borce Pro pohodáře

Kadrnka BAND Limitovaná Edice, 9x0,75l

  • Merlot & Cabernet Moravia Rosé K2
  • Hibernal K3
  • Pálava K4
  • Müller Thurgau K2
  • Ryzlink vlašský K3
  • Ryzlink vlašský K4
  • Ryzlink vlašský K2
  • Ryzlink rýnský K3
  • Merlot Reserva K4

 

Kadrnka Band – bedna plná vůní a chutí s aktuálně novým časákem.
Otevřete láhev, začtěte se a nahlédněte více ke Kadrnkům. Spoustu o tom kdo jsou Kadrnkovi, jak začínali, kde se nachází a kam směřují. Zažijte si pocity z nej ocenění a vítězství ve Vinařství roku 2022, kterému je tato limitka věnována.. 1 bedna, 1 časák, 9 vín, 9 etiket, 9 bodů, ve kterých je nálož všeho kolem vinařství Kadrnka, Jindrovi rodiny a ostatním, co je provází.

  • 2 478,51 Kč bez DPH
  • Vyprodáno
2 999 Kč
Kategorie: Vyzrálý výběr
Země původu: ČR
Region: Mikulovsko
Trať, Obec: Ořechová hora, Březí, Liščí vrch, Březí, Langewarte, Nový Přerov
Odrůda: Ryzlink vlašský (RV), Ryzlink rýnský (RR), Pálava (Pa), Merlot (Me), Cabernet Moravia (CM), Hibernal (HI), Müller Thurgau (MT)
Alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany
Uzávěr: korek
Položka byla vyprodána...
 

mceclip0-184

mceclip1-73

# 01 Rodina
Bez své rodiny a její maximální podpory od prvopočátku až doteď, bych nikdy nedosáhl toho, co momentálně naše vinařství představuje. Především můj taťka je pro mě současně vzorem, kamarádem, parťákem a kolegou. Pracovitost, odhodlání, maximalismus, soudržnost, patriotismus, píle, víra v posun kupředu nás vždy hnala zdolávat další výzvy. 

 # 02 Marci
Má osudová žena života, která mě po celou dobu správně směřuje, podporuje, motivuje, v těžkých chvílích je vždy po boku a je zásadní podstatou fungování veškerého dění kolem naší rodiny a vinařství. Je dobrou duší všeho, co se děje, a bez ní bych nebyl ten, kým jsem a kde jsem. 

# 03 Mentoři
Díky rodičům jsem byl neustále v kontaktu s Mikrosvínem Mikulov, a když jsem se dostal „pod ruku“ Zdeňkovi Peřinovi, kterého považuji za svého největšího mentora, tak se vše rozběhlo na plno. Díky němu se mi dostala pod kůži filosofie Jožky Peřiny, prof. Krause, Luboše Kúdelňáka, na což pak navázaly další faktory, které nás posouvaly dále. 

# 04 Komunita
Rodina, přátelé, kamarádi, vínomilci... Ti všichni tvoří naši komunitu a jsou nedílnou součástí nejen našeho vinařství, ale i běžného života. Můžeme se vzájemně na sebe obrátit, spolehnout, věřit si, pomáhat si, jsme tady pro sebe. 

mceclip0-186

# 05 Víno
Víno jako nápoj, jako potravina, jako kulturní spojka mezi lidmi, jako součást gastronomie, jako součást každodenní potřeby a života, jako velká podstata lidových tradic, veselí, zvyků a kulturních akcí, jako dědictví našich předků, které bude dále předáváno. 

# 06 Vinice
Základem kvalitního vína je vlastní hrozen, jeho znalost od úplného počátku až do jeho utržení a představa, jaký ukrývá potenciál. A tím se řídíme. Opravdové bohatství, potenciál je v našich vinicích a věříme, že budou produkovat „Velká vína“. Udržujeme ráz krajiny, tvoříme obraz okolí, zadržujeme vodu v půdě, zabraňujeme erozi, vytváříme domov mnoha živočichům a rostlinám, které jsou součástí našich vinic, přírody a žijeme ve vzájemné symbióze. 

 # 07 Dunajovské kopce
Lokalita, ve které žijeme. Území, kde jsou naše vinice. Ryzlink vlašský — zdejší zásadní odrůda – „vlajková loď“. Spolek vinařů jehož jsme součástí. To, že mnozí vinaři pochopili, že jsme kolegové a ne konkurenti, otevírá velké možnosti a brány pro další výzvy, rozvoj a posun vinařství na vyšší úroveň tak, jako na mnoha ikonických místech vinařského světa. 

# 08 Březí
Rodná dědina, která bude navždy v mém srdci. Mnoho přátel, kamarádů, sousedů a známých, kteří jsou mou součástí, a kteří mě postupně ovlivňovali a vytvářeli mou osobnost. Jsem bezmezně rád, že žiji v obci, která je v mnoha směrech ta NEJ, a že celá má rodina byla vždy nedílnou součástí její novodobé historie. To je Březí!

# 09 Jindra
„Mám nesmírně rád život, rád se setkávám s lidimi, mám rád hudbu, rád se bavím a jsem rád, když se baví lidé okolo – a proto tvořím víno, protože víno umí vše krásně propojit.“ Jindra Kadrnka III.

mceclip1-74

mceclip0-187

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
TS Avatar autora KADRNKA BAND 11.12.2023 09:14
Koupila jsem limitku manželovi v Vánocům. Musí jí dostat jako poslední dárek, protože nic jiného ho pak už nebude zajímat. Děkuji Kadrnkům, ZralémuVínu.cz a samozřejmě Ježíškovi.
Odpovědět

Jindra Kadrnka

Jindra Kadrnka s rodinou hospodaří ve vinařské obci Březí u Mikulova v blízkosti překrásné Pálavy a Dunajovských vrchů. Vinohradnictví a výrobě vína se spolu s celou rodinou věnují již řadu let. Vždyť je to již čtvrtá generace, která ve vinařství pokračuje

Ve vinici a ve sklepě pracoval už od dětství, ale jeho prvním a nejdůležitějším profesním krokem bylo první zaměstnání u firmy Mikrosvín Mikulov v roce 1991. Zde získal mnoho zkušeností a vědomostí. V současné době pracuje ve Vinařství Volařík Mikulov, kde mají společně Filipem Mlýnkem na starost výrobní část.

Kadrnků rodinné vinařství produje špičkový hrozen, protože oni věří, že pouze ten je základem pro vynikající víno. Jindra, jako správný vinohradník, klade důraz na všechny práce ve vinici, co nejméně chemických zásahů, co nejšetrnější přístup ke keři, hroznu a vínu celkově.

Pěstují pro Mikulovsko typické odrůdy a zároveň se nebojí vyzkoušet i ty nové. Jsou to především Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Veltlinské zelené, Rulandské bílé, Chardonnay, Pálava, z nových Johanniter. Z modrých odrůd důvěřují burgundskému Pinotu Noir.

#ShowMore#


Vinařská oblast:  Morava
Podoblast: Mikulovská
Obec: Březí
Rozloha vlastních vinic: 11 ha
Roční produkce:  60.000 lahví

Adresa: Jindřich Kadrnka, Mládežnická 542, 691 81, Březí


Objevte nové rozdělení Kadrnkových vín do systému K2, K3, K4:

k-system-kadrnka