Pro vyzrálé borce

Sauvignon Reserve

  • 1 z 2
  • Reserve - 2018
  • Suché
  • Zážitek pro znalce vín 

  • tauben_4
  • 247,11 Kč bez DPH
  • (1 lahv.) Máme skladem
    Můžeme doručit do: 2.4.2024
299 Kč
Kategorie: VínaBílá Sauvignon (Sg), Bílá Ryzlink vlašský (RV), Zobrazit další kategorieBílá Ryzlink rýnský (RR), Bílá Sylvánské zelené (SZ), Bílá Veltlínské zelené (VZ), Bílá Chardonnay (Ch), Bílá Rulandské bílé (RB), Bílá Pálava (Pa), Bílá Muškát moravský (MM), Bílá Veltlínské červené rané (VČR), Bílá Cuvée, Bílá Rulandské šedé (RŠ), Bílá Solaris, Bílá Müller Thurgau (MT), Bílá Tramín červený (TČ), Bílá Hibernal (HI), Bílá Johaniter (JOH), C - vyzrálé ceny, Suché, Bílá Frankovka (Fr), Bílá Rotgipfler, Bílá Saphira, Růžová Sauvignon (Sg)
Barva: Bílá
Země původu: Rakousko
Region: Weinviertel
Odrůda: Sauvignon (Sg)
Obsah cukru: Suché
Třída a druh: Pozdní sběr
Ročník: 2018
Cenová kategorie: C - vyzrálé ceny
Objem (L): 0,75
Zbytkový cukr (g/l): 2,0
Kyselina (g/l): 5,0
Alkohol (obj.%): 13,5
Uzávěr: korek
Číslo šarže: N 9213/20
Alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Taubenschuss familie

Vinařství Taubenschuss existuje v dolnorakouské oblasti Weinviertel již od roku 1670. Dnes podnik řídí Markus a Thomas Taubenschussovi - za aktivní pomoci rodičů Moniky a Helmuta, kteří se stále aktivně podílejí na marketingu a výrobě. 

Již přes 350 let obhospodařuje rodina Taubenschuss ty nejlepší vinice v okolí Poysdorfu. Na zhruba 20 hektarech plochy jsou vysazeny jen ty odrůdy, které dle polohy, podloží a mikroklimatu zaručují špičkovou kvalitu vín. Všechna vína se sbírají výhradně ručně. protože jak mi řekl Thomas Taubenschuss: "Když kolem toho celý rok běháte, tak by přeci byla škoda nevzít si ten výsledek na konec do ruky a nedotknout se ho". Prvořadým krédem je téměř přirozené a udržitelné vinařství, které se vědomě vyhýbá používání pesticidů, herbicidů, insekticidů a komerčních hnojiv a místo toho se spoléhá na vlastní produkci kompostu pro organické hnojení vinic. Udržitelné spásání vinic pomocí speciálních ovcí se také úspěšně praktikuje již řadu let. Díky tomu se vinařství řadí mezi nejprestižnější a nejvíce oceňované v regionu!

#ShowMore#

Označování kategorií ve vinařství Taubenschuss:

tauben_2 Pití pro každý den

tauben_3 Špičková vína pro celou řadu příležitostí

tauben_4 Zážitek pro znalce vín

tauben_5 Požitek pro milovníky vína

 

Adresa: Weingut Taubenschuss, Körnergasse 2, 2170 Poysdorf